Nuon stroom en gas

Waarom Nuon?

Nuon is er altijd

Overweeg je Nuon stroom en gas?

Je stroom en gas afnemen bij Nuon is zeker geen slechte keus. Nuon is één van de grootste energieleveranciers in Nederland. Zo’n twee miljoen Nederlanders hebben al een energiecontract bij Nuon. Nuon heeft veel te bieden. Je kan een forse cashback ontvangen, sparen voor mooie cadeau’s, je krijgt korting naarmate je langer klant blijft en maakt kans op mooie prijzen. Nuon zet zich in voor groene energie.  Klanten kunnen zelf kiezen of zij grijze of groene stroom afnemen.

Nuon zet zich in voor duurzaamheid en biedt meer diensten aan dan slechts de levering van stroom en gas. Zo kun je gebruik maken van hun energiebesparende diensten als zonnepanelen, een zuinigere CV-ketel, extra isolatie. Meer weten over de extra diensten van Nuon, ga naar Nuon.nl.

 • 2 miljoen klanten
 • 4.500 medewerkers
 • Actief sinds 1994
 • Onderdeel van Vattenfall

Tarieven Nuon

In de energievergelijker vind je actuele Nuon tarieven. Je kunt ook zien of Nuon de goedkoopste energieleverancier voor jou is. Omdat tarieven voortdurend veranderen kun je een goed moment zoeken om een nieuw Nuon contract af te sluiten. Als je voor een 1 jaar of 3 jaar contract kiest, dan blijven de tarieven zoals je hebt afgesloten. Als je voor een variabel contract kiest, dan heb je altijd de actuele energietarieven.

Nuon Blijven Loont

Ben je al klant van Nuon? Nuon heeft namelijk niet alleen scherpe aanbiedingen voor nieuwe klanten maar doet ook iets unieks voor haar vaste klanten. Met de actie Nuon Blijven Loont ontvang je ieder jaar meer korting op je variabele leveringskosten van stroom per kWh. Hoe langer je klant blijft, hoe hoger de korting. In het eerst jaar krijg is de korting 10% en per jaar komt daar 5% bij tot het maximum van 25%. De korting geldt zolang je klant blijft en  het contract is maandelijks opzegbaar. Meet weten over Nuon Blijven Loont? Check Nuon.nl.

Overstappen naar Nuon

Nuon biedt nieuwe klanten naast mooie cashback acties en kortingen ook welkomstcadeau’s zoals cadeaubonnen, apparaten en gamingconsoles. Wil je ook profiteren van de voordelen van een energiecontract bij Nuon. Bekijk hoe gemakkelijk overstappen naar Nuon is.

Vattenfall logo

Nuon en Vattenfall

Het Zweedse moederbedrijf van Nuon is het Zweedse Vattenfall. In 2018 hebben zij aangekondigd dat Nuon de naam van het moederbedrijf over zal nemen. Voorlopig zullen beide merknamen naast elkaar gebruikt worden. Vattenfall heeft als doel om binnen één generatie een fossielvrij leven mogelijk te maken.

Nuon 1 jaar vast

 • De keuze tussen grijze of groene stroom
 • U ontvangt stroom en gas voor een vaste prijs van 1 jaar
 • Nuon regelt de gehele overstap

Nuon 3 jaar vast

 • Keuze uit prijzige cadeaus en kortingen
 • U ontvangt stroom en gas voor een vaste prijs van 1 jaar
 • De keuze tussen grijze of groene stroom

Nuon variabel contract

 • De keuze tussen grijze of groene stroom
 • U ontvangt altijd de actuele tarieven voor stroom en gas
 • Maandelijks opzegbaar

EnergievergelijkerOf ga direct naar de energievergelijker
Check hoeveel je kunt besparen.

Doe zelf de energievergelijking

Is Nuon de beste energieleverancier voor jou om stroom en gas van af te nemen? Iedere situatie is anders, doe daarom zelf de vergelijking. Vul hiernaast je gegevens in hiernaast en doe een energievergelijking op maat. Je vergelijkt daar alle energiepakketen op basis van prijs, duurzaamheid en contractduur. Profiteer van de beste energie aanbiedingen en start met het vergelijker van Nuon stroom en gas.

Ga naar de energievergelijker