De prijzen voor stroom en gas dalen hard bij Eneco

Energieleverancier Eneco

Begin dit jaar zijn de prijzen voor energie enorm gestegen. Mede door de zachte winter zijn de energieprijzen gezakt. Dit kwam voor vele als een verrassing.

De politiek was er afgelopen half jaar maar druk mee, de enorme prijsstijging van de energierekening. Deze steeg harden dan van te voren ingeschat was. De hoge energiebelasting was de oorzaak hiervan. Eneco is een van de grote drie energieleveranciers. Eneco verlaagd hun tarieven terwijl deze bij Essent gelijk blijven. Nuon heeft nog geen nieuwe prijzen bekend gemaakt. Een gemiddeld huishouden zal hier per jaar zo’n 134 euro op vooruit gaan.

Met dit goede nieuws lijkt de prijsstijging geheel te zijn vervallen. De energierekening blijft extra laag omdat mensen minder gas hebben gebruikt door de warme winter.

Doe de vergelijking om te kijken of Eneco ook voor jou de goedkoopste energieleverancier is

EnergievergelijkerOf ga direct naar de energievergelijker

Energie vergelijken

Vergelijk je alle energieleveranciers om een goedkoop energiecontract te komen wat bij jou past. In deze energievergelijker zijn alle energieaanbiedingen verwerkt. Profiteer van de beste energie aanbiedingen en goedkope stroom en gas.