Energievergelijker

Vergelijk écht alle energiepakketten

Energievergelijker

Hoe werkt de energievergelijker? Voer je exacte verbruik in voor een energievergelijking op maat. Pas vervolgens de gewenste filters toe om de energiepakketten van alle energieleveranciers op jouw voorkeur te vergelijken. Profiteer van de beste energie aanbiedingen en start met vergelijken van goedkope stroom en gas.

Filter op jouw persoonlijke voorkeuren

Nadat je je postcode, huisnummer en (geschatte) verbruik hebt ingevuld kun je het aanbod gaan filteren op onder andere filteren op prijs, duurzaamheid en energieleverancier. Pas de filters aan om het energiepakket te vinden bij jou past. Om een weloverwogen keuze te maken kun je filteren op de volgende filters:

  • Prijs – Overstappen is altijd voordelig. Wij hebben eventuele cashbacks en kortingen meegerekend in het jaarbedrag. Let op, want op sommige websites van energieleveranciers is dit niet duidelijk weergegeven. Energieprijzen kunnen altijd hoger worden. Wacht dus niet te lang
  • Duurzaamheid – Omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt kun jij filteren op gewone grijze energie, groene energie of specifiek op energie uit windmolens of zonnepanelen. Er kan ook gefilterd worden op een duurzame vorm van aardgas.
  • Soort contract – Je kunt hier aangeven of je de actuele energieprijs of zekerheid wilt. Als je voor zekerheid gaat krijg je de laagste energieprijzen voor 1 jarige of 3 jarige energiecontracten te zien.
  • Energieleveranciers – Je kunt het gehele aanbod filteren op energieleveraniers naar keuze. Je kunt meerdere energieleveranciers selecteren. Klik op de logo’s van de energieleveranciers en vergelijk het aanbod.
Nuon Energiecadeau XL

Moet ik overstappen?

Ja. Overstappen loont altijd. Het is nuttig om bij het aflopen van jouw energiecontract een nieuwe energievergelijking te doen. Energieleveranciers hebben mooie welkomstkortingen waar je ieder jaar opnieuw van kan profiteren. Op deze manier bespaar je het meeste geld op jouw stroom en gas.

Sommige energieleveranciers trakteren nieuwe stroom en gas klanten op cadeau’s in plaats van welkomstkortingen, zoals Nuon met Energiecadeau XL. Je ontvangt hier gratis een cadeau naar keuze ter waarde van maximaal €320,-. Je kan onder andere kiezen uit een Playstation 4 Slim t.w.v. €276,-, Bol.com Cadeaubon van €250,-, Samsung Galaxy Tab t.w.v. €229,- en nog veel meer.