Overstappen naar Oxxio

Oxxio regelt de volledige overstap

Overstappen van energieleverancier is heel eenvoudig. Je kunt gemakkelijk gebruik maken van de scherpe tarieven of mooie acties van Oxxio. Oxxio regelt je gehele aanvraag en dit gaat als volgt in zijn werk.

  1. Via de website van Oxxio kun je je aanmelden en gebruik maken van scherpe kortingen en cadeau acties.
  2. Je hebt twee weken wettelijke bedenktijd om de aanvraag te annuleren.
  3. Je ontvangt binnen een week een e-mail van Oxxio waarin je aanvraag bevestigd wordt. Je vindt hier alle afspraken zoals tarieven, productvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  4. Binnen twee weken zul je je energiecontract van Oxxio ontvangen. Oxxio zegt jouw huidige contract op en zorgt dat de ingangsdatum precies op de laatste dag van je huidige contract valt. Op deze manier kom je nooit zonder stroom en gas te zitten. Mocht het einde van je contract te ver in de toekomst liggen, dan laat Oxxio dit ook aan je weten. In dat geval krijg je horen wat de eventuele boete is om van het oude contract af te komen. In deze e-mail vind je ook de inlog informatie voor ‘Mijn Oxxio’.
  5. Hierna zul je een e-mail van Oxxio ontvangen waarin de eerste betaaldatum aangekondigd wordt.
  6. Twee weken voor de ingang van het Oxxio contract zul je een e-mail van Oxxio ontvangen waarin je gevraagd wordt om je meterstanden door te geven. Bij een slimme meter zal dit niet nodig zijn.
  7. Je zult een eindafrekening van je oude energieleverancier ontvangen. Hierin zie je of je geld terug krijgt of dat je moet bijbetalen.

Overstappen van energieleverancier

Overstappen naar goedkope energie?

Doe zelf de energievergelijking

Jij bent natuurlijk op zoek naar de beste energievergelijker om stroom en gas te vergelijken. Met deze energievergelijker vergelijk alle energieleveranciers op basis van prijs, duurzaamheid en contractduur. Voer hiernaast je gegevens in voor een energievergelijking op maat. Profiteer van de beste energie aanbiedingen en start met vergelijken voor goedkope stroom en gas.

Vergelijk het zelf met de energievergelijker