Vattenfall neemt Delta over

Delta energie zeeland

Ondanks dat de Autoriteit Consument & Markt de overname nog moet goedkeuren, lijkt de overname van Delta rond te zijn. Vattenfall is sinds 2009 het moederbedrijf van Nuon en neemt energietak van Delta over. Het is onbekend hoeveel geld hier mee gemoeid is. Nuon zal de naam van het moederbedrijf Vattenfall geleidelijk gaan overnemen. Voor alsnog wordt het merk Delta gelaten voor wat het is. Voor klanten verandert er niets.

De telecomtak van Delta wordt niet overgenomen, deze blijft onafhangelijk opereren.

De directeur van Delta, Marco Visser, vindt de overname door Vattenfall goed nieuws voor Zeeland. “Ik ben blij dat DELTA Energie met de overname door Vattenfall een stevige basis krijgt om voorop te blijven lopen in de ontwikkeling naar energie uit duurzame bronnen. En onze sterke betrokkenheid met Zeeland blijft: we gaan gewoon verder als DELTA, voor telecom én energie.”

EnergievergelijkerOf ga direct naar de energievergelijker

Energie vergelijken

Vergelijk je alle energieleveranciers om een goedkoop energiecontract te komen wat bij jou past. In deze energievergelijker zijn alle energieaanbiedingen verwerkt. Profiteer van de beste energie aanbiedingen en goedkope stroom en gas.