Energie van Oxxio vergelijken

logo Oxxio
Waarom energie van Oxxio?

superslim en supervoordelig

Overweeg je energie van Oxxio?

Energieleverancier Oxxio levert groene energie aan consumenten. Deze energieleveranciers richt zich op technologische vernieuwingen en laat hun klanten kritisch nadenken over hun energieverbruik. Oxxio biedt diverse diensten en producten aan om hierbij te helpen. Meer weten over de extra diensten van Oxxio, ga naar Oxxio.nl.

Oxxio levert groene energie aan consumenten. Deze energieleveranciers richt zich op technologische vernieuwingen en laat hun klanten kritisch nadenken over hun energieverbruik. Oxxio biedt diverse diensten en producten aan om hierbij te helpen. Meer weten over de extra diensten van Oxxio, ga naar de website van Oxxio.

 • Energie én Alles in 1
 • Scherp geprijsd
 • Uitstekende energie-app
 • Onderdeel van Eneco

Tarieven Oxxio

In de energievergelijker vind je actuele tarieven van Oxxio. Check zelf of Oxxio voor jou de goedkoopste energieleverancier is. Omdat tarieven voortdurend veranderen kun je een goed moment zoeken om een nieuw Oxxio contract af te sluiten. Als je voor een 1 jaar of 3 jaar contract kiest, dan blijven de tarieven zoals je hebt afgesloten. Als je voor een variabel contract kiest, dan heb je altijd de actuele energietarieven.

Oxxio telecom

Oxxio wilt haar dienstverlening verbreden en stapt in de telecomwereld. Zij bieden naast energie ook superscherp geprijsd internet, tv en bellen aan. Zij maken gebruik van het KPN netwerk. Als je energie en telecom van Oxxio combineert krijg je extra voordeel. Op deze manier stimuleren zij klanten de totale dienstverlening bij Oxxio af te nemen. Check telecom van Oxxio.

Oxxio maakt gebruik van sjoemelstroom

Alle energiepakketten bij Oxxio bevatten groene stroom. Echter maakt Oxxio wel gebruik van het zogeheten sjoemelstroom. Ze kopen grijze energie in, maar vergroenen deze met groene certificaten.

printsccreen Oxxio

Overstappen naar Oxxio

Oxxio biedt nieuwe klanten mooie cashback acties, kortingen en tijdelijke acties met cadeaubonnen of cadeau’s als smartphones en tablets. Wil je ook profiteren van de voordelen van een energie van Oxxio? Bekijk hoe gemakkelijk overstappen naar Oxxio is.

Oxxio en Eneco

Oxxio is sinds 2011 onderdeel van Eneco. Oxxio onderscheidt zich door vaak wat scherpere tarieven te hebben dan Eneco. Echter is de service bij Oxxio dan ook wat minder, zo is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Oxxio.

Oxxio 1 jaar vast

 • Oxxio regelt de gehele overstap
 • U ontvangt stroom en gas voor een vaste prijs van 1 jaar
 • Groene stroom

Oxxio 3 jaar vast

 • Lange tijd zekerheid
 • U ontvangt stroom en gas voor een vaste prijs van 3 jaar
 • Groene stroom

Oxxio variabel contract

 • Groene stroom
 • U ontvangt altijd de actuele tarieven voor stroom en gas
 • Maandelijks opzegbaar

EnergievergelijkerOf ga direct naar de energievergelijker
Check hoeveel je kunt besparen.

Doe zelf de energievergelijking

Is Oxxio de beste energieleverancier voor jou om energie van af te nemen? Iedere situatie is anders, doe daarom zelf de vergelijking. Vul hiernaast je gegevens in hiernaast en doe een energievergelijking op maat. Je vergelijkt daar alle energiepakketen op basis van prijs, duurzaamheid en contractduur. Profiteer van de beste energie aanbiedingen en start met het vergelijker van Oxxio energie.

Ga naar de energievergelijker